VÄSTRA GÖTALAND
- BEVARA BOHUSLÄNS SJUKHUS!

Sjukhusen i Mölndal, Kungälv, Uddevalla, Lysekil och Strömstad bör bevaras och utvecklas.

Den socialdemokratiska ledningen för Västra Götaland vill reducera Uddevalla sjukhus genom att nedrusta akutsjukvården i Uddevalla. Detta är för mig oacceptabelt. Jag kommer att fortsätta mitt arbete för att Uddevalla sjukhus ska bli ett självständigt och fullvärdigt sjukhus med kompletta akutvårdsresurser. Stordriften i sjukvården har misslyckats. Jag kommer fortsätta verka för att samtliga sjukhus ges full självständighet.

ATT FÅ VÅRD I TID

Det är självklart att alla som behöver vård ska få det i tid. Dagens långa vårdköer medför stort mänskligt lidande. Det är också ett ekonomiskt slöseri att låta människor stå i kö och vänta på vård. En del av de pengar som samhället idag använder för att betala sjukskrivningar för människor som står i vårdkö, bör istället användas för att ge människor vård i tid.

I det Sverige jag vill ha är det självklart att patienten lätt kan komma i kontakt med sin vårdcentral, både via telefon och vid besök.

BÄTTRE KOMMUNIKATIONER!

För att Västra Götaland och Bohuslän skall kunna bli en region med växande företag och gott om arbetstillfällen måste kommunikationerna förbättras. För Bohuslän är det särskilt viktigt att E6 till Oslo snabbt byggs ut till motorväg. Av stor betydelse är också att Fyrstadsregionen knyts samman genom att vägarna mellan Lysekil, Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan förbättras.

 

 
Michael Kors Väskor Michael Kors Väskor Väskor Michael Kors Väskor Louis Vuitton Louis Vuitton Väska Oakley solglasögon Oakley solglasögon Michael Kors Borsa Balenciaga Borse MCM Tasche Michael Kors Taschen Michael Kors Schweiz Gucci Taschen Sac Balenciaga