NYHETSBREV Juli 2002


Uddevalla den 29 juli 2002
 Bästa läsare!

 

 Juli månad är generös! Sol och behagligt badvatten, ljumma, ljusa kvällar! Under de senaste dagarna har juli visat sig från sin vackraste högsommarsida. En tid att njuta!

 För egen del har jag firat högsommaren med att flytta - slitsamt men roligt! Min fru och jag har nu till slut hittat ett hus att köpa. Tillträdet skedde den 15 juli, som var vår son Jonathans ettårsdag - mycket passande! Jonathans sandlåda och gunga är nu på plats i vår stora, vackra trädgård. Numera bor familjen
Sjögren i bostadsområdet Fasseröd i Uddevalla.

 Juli är normalt en lugn månad i politiken. I år är det dock valår och som första namn på moderaternas valsedel i Uddevalla har jag trots sommarvärmen dagligen frågor att hantera. En höjdpunkt i det politiska arbetet under juli månad var vice partiordförandens  Chris Heisters besök i Uddevalla, med tillhörande mycket lyckat kampanj på stan.

 Under augusti kommer valtemperaturen att stegras rejält. Det ska bli kul! Valåret är politikens julafton. Särskilt roligt är att intresset för politik hos gemene man ökar under valåren och att de politiska samtalen och synpunkterna blir flera!

Njut av sommaren och väl mött i valrörelsen!

Med vänlig hälsning

 

Torbjörn Sjögren

ledamot (m) Regionfullmäktige Västra Götaland

ledamot Moderaternas Förbundsstyrelse i Bohuslän

ledamot (m) Uddevalla kommunfullmäktige

 

Torbjörn Sjögren

Fredagsvägen 47

451 63 UDDEVALLA

Tel. 0522/ 748 26 

e-post: torbjorn.sjogren@moderat.se