NYHETSBREV AUGUSTI 2002Uddevalla den 31 augusti 2002
Bästa läsare!

  Jag hoppas Du haft tillfälle att njuta av årets fantastiska sensommar-väder. Ett väder som ger oss politiskt aktiva en extra energikick inför valspurten.

  Det är nu det händer! Valspurten pågår för fullt. Bland det mest spännande och roliga med valrörelse är alla möten med intressanta människor. Även om jag under alla de fyra valrörelser jag tidigare genomfört alltid varit utmattad på valdagen så har jag aldrig ångrat min arbetsinsats. Varje valrörelse lämnar sina
ljusa minnen. Ett sådant positivt minne från årets valrörelse kommer torgmötet med Bo Lundgren i Uddevalla att bli - ett möte som leddes av undertecknad och Maria Plass och som rönte stort intresse bland uddevallaborna.

  I år fokuseras min valrörelse på kommunpolitiken i Uddevalla. Det är mitt ansvar som partiets förstanamn att föra ut partiets politik till väljarna, och också att lyssna till väljarnas synpunkter. Flera för Uddevallas framtid mycket intressanta sakfrågor präglar hittills årets lokala valrörelse, så som frågan om kustnära boende, sjukhusets och Högskolans framtid i kommunen mm. Jag tycker att moderaterna i Uddevalla har goda förutsättningar att lyckas väl i årets valrörelse och jag upplever att vår politik står väl i samklang med uddevallabornas åsikter.

  Eftersom jag fått de moderata partimedlemmarnas förtroende att stå på första plats på valsedeln till Kommunfullmäktige känns det naturligt för mig att göra en extra insats för partiet i form av en personvalskampanj. Temat för kampanjen är: "Uddevalla behöver en kommunledning som tar tillvara Uddevallas goda
förutsättningar." En viktig sakfråga i kampanjen är att bevara Uddevalla sjukhus. Min kampanj har hittills fått ett positivt mottagande och det känns roligt att profilera den moderata politiken på ett personligt sätt.

  Som ett led i valrörelsen har jag arbetat om min hemsida och vill hälsa Dig varmt välkommen att besöka den "nya" hemsidan, som har samma adress som tidigare. På hemsidan kan Du följa en del av händelserna i min valrörelse. Som Du kan se av antalet inslag i Senaste Nytt från augusti månad är min valrörelse i år ytterst aktiv - vilket känns kul!


Med vänlig hälsning


Torbjörn Sjögren

ledamot (m) Regionfullmäktige i Västra Götaland
ledamot Förbundsstyrelsen Moderaterna i Bohuslän
ledamot (m) Uddevalla Kommunfullmäktige


Isgatan 36
451 62 UDDEVALLA
Tel. 0522 - 748 26
e-post: torbjorn.sjogren@moderat.se