TANKAR & IDÉER

ETT BÄTTRE LIV!

En av människans mest grundläggande egenskaper är strävan efter ett bättre liv. Den enskilda människans arbete för att förbättra tillvaron för sig och sin familj är grunden för allt mänskligt framåtskridande. Jag arbetar för ett samhälle där det är möjligt för medborgaren att förverkliga sina drömmar om ett bättre liv. Ett samhälle där det lönar sig att arbeta. Ett samhälle där politik och regelverk underlättar arbete och företagande. I dagens Sverige är skatten så hög att alltför många människor måste söka bidrag för att klara sin försörjning. Jag vill sänka skatten så att människor kan leva på sin lön.

MER FRIHET!

Den enskilda människan och familjen har rätt att själv forma sitt eget liv. Det är den enskilda familjens rätt att välja det dagis, den skola och den vårdgivare som man har förtroende för. Det är fel att verksamhet bedrivs i politikerstyrda monopol som hindrar medborgarna att välja mellan olika utförare av välfärd. Jag arbetar för ett samhälle där Du bestämmer mer och politikerna mindre.

MER TRYGGHET!

Att ha rätt att välja den utförare av välfärd som man har förtroende för är i sig en trygghet. När den enskilda människan ges rätt att välja mellan olika utförare uppstår konkurrens och mångfald som utvecklar välfärden. Valfrihet ger bättre välfärd.

För mig som jurist är det viktigt att rättssamhället garanterar medborgarnas trygghet på gator och torg. Det behövs fler poliser för ett tryggare samhälle. Det är också viktigt att rättssäkerheten stärks - för att hindra att enskilda människor utsätts för rättsövergrepp från statsmakten.

Michael Kors Väskor Michael Kors Väskor Väskor Michael Kors Väskor Louis Vuitton Louis Vuitton Väska Oakley solglasögon Oakley solglasögon Michael Kors Borsa Balenciaga Borse MCM Tasche Michael Kors Taschen Michael Kors Schweiz Gucci Taschen Sac Balenciaga