EXTRA NYHETSBREV
Uddevalla den 3 september
Bästa läsare!

Idag har Uddevallas stora kommunpolitiska debatt med förstanamnen för samtliga partier ägt rum i lokal-TV. Jag representerade i debatten moderaterna. Debatten sänds under onsdagen och torsdagen av TV-bolaget RTV. Du som bor i Fyrstad och är ansluten till kabel-TV har möjlighet att se debatten. Gör gärna det och ge mig gärna feed-back angående min insats!

Du som inte har tillgång till RTV kommer inom kort att kunna ta del av några av mina anföranden från debatten på min hemsida.

För egen del tycker jag att debatten gick bra. Vi moderater fick tydligt fokus på våra två viktigaste valfrågor: Att bevara Uddevalla Sjukhus och Avgiftsfri Parkering. I övrigt kom debatten bl.a. att handla om vilka förändringar vi borgerliga partier vill göra i Uddevalla när vi vunnit valet, ett mycket trevligt perspektiv!

Imorgon, onsdagen den 4 september, är det dags för ytterligare en valdebatt för min del. Då väntar valduell mellan socialdemokraterna och moderaterna i Folkets Hus i Uddevalla. Kl. 18.00 går den av stapeln, titta gärna in om Dina vägar bär förbi!Med vänlig hälsning


Torbjörn Sjögren

ledamot (m) Regionfullmäktige i Västra Götaland
ledamot Förbundsstyrelsen Moderaterna i Bohuslän
ledamot (m) Uddevalla Kommunfullmäktige


Isgatan 36
451 62 UDDEVALLA
Tel. 0522- 748 26
e-post: torbjorn.sjogren@moderat.se